Sociale veiligheid

 

In de training Open Blik op sociale veiligheid gaan we samen op zoek naar de voorwaarden voor een sociaal veilig werkklimaat. In een sociaal veilig team voelen medewerkers zich gerespecteerd, gewaardeerd en beschermd tegen negatieve ervaringen. Na deze training hebben leidinggevenden meer zicht op sociale veiligheid en is hun kennis over de oorzaak en uitwerking van ongewenst gedrag toegenomen. Ze zijn beter in staat ongewenst gedrag te herkennen en bespreekbaar te maken en hebben meer zicht gekregen op hun eigen rol. 

Herstel & empowerment

 Werken aan herstel kun je op verschillende manieren doen. Mijn ervaring is dat het heel versterkend is om samen met anderen te werken aan je eigen herstel. In onze vrouwengroep merken we dat iedere week weer. Samen  ontrafelen we de moeilijke thema’s die spelen in ons leven. Hiervoor gebruiken we participatieve kunst. Het blijkt een prachtig middel om toegang te krijgen tot dat wat vaak moeilijk onder woorden te brengen is. Met onze verhalen en ervaringen gaan we op pad om anderen te ontmoeten. Een verhaal opent vaak een ander verhaal. Samen verbreken we de stilte en zetten we een stap richting herstel.

Anita van Ast

 

Mijn naam is Anita en mensen zijn voor mij een grote inspiratiebron. Vooral hun ontwikkeling in relatie tot anderen intrigeert mij. Het oefenen van verbeeldingskracht en het herontdekken van de eigen creatieve vermogens kan ons helpen patronen te doorbreken, oordelen uit te stellen en nieuwe richtingen te ontdekken. Dat vraagt moed.

Ik maak graag kennis met je. Lees meer over mij op LinkedIn. Bel/app mij op 0640731527 of mail naar info@anitavanast.nl.

trainer.coach.blauwe aap

trainer.coach. blauwe aap