De natuur als spiegel

In de buitenlucht werken heeft als groot voordeel dat je in beweging bent. Dat kun je vaak goed gebruiken als je vast loopt. De natuur om je heen laat je ontspannen en vertragen. Het fluisteren van de bomen, de wind door je haren, de bodem onder je voeten, de lichte miezer op je gezicht; het brengt je naar het hier en nu en laat je anders waarnemen. Dat helpt bij je zoektocht. De natuur is in de sessies een spiegel. Met dingen uit de natuur zetten we je vraag, verlangen of dilemma in beeld om ‘m verder te ontrafelen. Er zijn buiten veel onverwachte inzichten te vinden is mijn ervaring.

In contact met je ware natuur

Waar gesprekken soms niet terug te halen zijn, blijken de beelden veel gemakkelijker te onthouden. Samen gaan we een aantal sessies op pad. In overleg kiezen we een plek die jij fijn vindt. Stap voor stap en sessie voor sessie ontrafelen we je vraag. Na een paar sessies kun je zelf verder met de stap naar verandering. In mijn coachsessies is de Blauwe Aap mijn alias. Die staat voor mijn ware natuur: mijn creativiteit en speelsheid. Ik breng je graag in contact met jouw ware natuur.

Anita van Ast

 

Mijn naam is Anita en mensen zijn voor mij een grote inspiratiebron. Vooral hun ontwikkeling in relatie tot anderen intrigeert mij. Het oefenen van verbeeldingskracht en het herontdekken van de eigen creatieve vermogens kan ons helpen patronen te doorbreken, oordelen uit te stellen en nieuwe richtingen te ontdekken. Dat vraagt moed.

Ik maak graag kennis met je. Lees meer over mij op LinkedIn. Bel/app mij op 0640731527 of mail naar info@anitavanast.nl.

trainer.coach.blauwe aap

trainer.coach. blauwe aap