Discriminatie

Ik kan u helpen discriminatie bespreekbaar te maken en zicht te krijgen op ongewenst gedrag dat leidt tot uitsluiting en discriminatie. Daarbij adviseer ik u hoe te werken aan een discriminatievrije werkvloer, organisatie, school of vereniging. Hiervoor is het belangrijk te weten wat discriminatie is en wat het effect van discriminatie is. Sensitief en effectief omgaan met discriminatie staat hierbij centraal.

 

Ook kan ik iets voor u betekenen als het gaat om het om leren gaan met discriminatie. Onder weerbaarheid kunt u hierover meer informatie vinden.

 

Samen discriminatie aanpakken

Van Ast Training & Advies werkt voor deze trainingen samen met een aantal vaste partners. Een van deze vaste partners is mr. Margriet Maris, een ervaren vertrouwenspersoon en mediator met specifieke kennis en kunde op het terrein van discriminatie en ongewenst gedrag. Een andere vaste partner is drs. Marzieh Dadvar, een ervaren trainer en adviseur op het gebied van vluchtelingenvraagstukken en integratie. Dit maakt dat we verschillende expertises in huis hebben om samen met u discriminatie aan te pakken.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Vragen staat vrij. Bel mij of vul het contactformulier in.

Opdrachtgevers

Opdrachtgever waar Anita werkzaam is als freelance trainer:

 

De Anne Frank Stichting

Naast het behoud, beheer en de ontsluiting van de Collectie en de openstelling van het museum kent de stichting twee hoofdtaken: publieksvoorlichting en educatie. De organisatie ontwikkelt programma’s en producten waarin het levensverhaal van Anne Frank wordt verteld, in de context van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging.

Discriminatie
Weerbaarheid
Ongewenst gedrag
International work

Van Ast Training en Advies ©

Alle rechten voorbehouden. Copyright 2023

 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring Webdesign Internetbureau Antum