Respectvolle omgangsvormen

Van Ast Training en Advies levert regelmatig een bijdrage aan bijeenkomsten en meetings waar respectvolle omgangsvormen in werkrelaties op de agenda staan. Wij worden gevraagd bij diverse bedrijven en organisaties, van klein tot groot. Soms is dit op aanwijzing van de Inspectie SZW, die constateert dat een training omgaan met discriminatie en ongewenst gedrag nodig is; soms is het om preventief aandacht te vragen voor dit onderwerp. Wat de insteek ook is, wij verzorgen graag een training op maat. 

 

Europe Container Terminals (ECT)

Het leiderschapsprogramma Sterk in je Werk kent een aantal verschillende modules. Ik verzorg hierin de module De Veilige Haven over respectvolle omgangsvormen.

 

Werk maken van ongewenst gedrag op de werkvloer is een belangrijk aspect van (sociale) veiligheid. De training respectvolle omgangsvormen voor supervisors wordt een aantal keer per jaar gegeven. Werkvloer dilemma's aangaande ongewenst gedrag worden besproken, wetgeving en procedures bekeken en de verschillende manieren van aanpak tegen het licht gehouden. 

 

Netwerk Wereldburgers van FNV

Tijdens de bijeenkomst van het Netwerk Wereldburgers van de FNV hebben we een teaser gegeven van onze driedaagse training Discriminatie & Weerbaarheid. Veel mensen ondervinden discriminatie op de werkvloer en hebben het idee dat ze er alleen voor staan. Hoe kun je reageren op discriminatie? Wat kun je van je organisatie en collega's verwachten?

 

Zoekt u ook een trainer om aandacht te besteden aan ongewenst gedrag op de werkvloer? Om uw doelgroep bewust te maken van omgangsvormen tijdens het werk? Neem gerust contact met mij op.

Discriminatie
Weerbaarheid
Ongewenst gedrag
International work

Van Ast Training en Advies ©

Alle rechten voorbehouden. Copyright 2021

 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring Webdesign Internetbureau Antum